->

Toshiba SSD
İçinde hareketli parça bulundurmayan, SSD (Solid State Disk – Katı Hal Diski) pazarında hareket durmadı. Toshiba’nın duyurduğu 512GB kapasiteli SSD, saniyede 240MB okuma, 200MB yazma hızlarına ulaşıyor.
Klasik disklerde bulunan dönen platin tablalar ve okuyucu yazıcı kafaya sahip olmayan, bu sayede daha az güç tüketirken Flash bellek teknolojisi sayesinde daha hızlı/okuma yazma değerlerine ulaşan, hem de sessiz, darbelere karşı dayanıklı bir yapı sunan SSD disklerde kapasite rekoru Toshiba tarafından kırıldı.
Toshiba’nın kendi MLC (Multi Layer Cell – Çok Katmanlı Hücre) üretimi olan diskler 43 nm’lik üretim süreciyle üretildi. 64, 128, 256 ve 512GB’lık dört farklı kapasitede sunulan ürünler, 1.8 inç ve 2,5 inç olmak üzere iki farklı ebadı bulunuyor.
Diskler 2009 yılının ilk haftasında Las Vegas’ta yapılacak CES 2009 fuarında tanıtılacak. Piyasaya sürülme takvimi ise 2009 yılının ikinci çeyreği olarak belirlenmiş.
Kaynak: ntvmsnbc.com



SAKIZ ADASININ FETHİ
PREVEZE DENİZ SAVAŞI SÜRECİNDE TÜRK DENİZCİLİĞİ
Yavuz Sultan Selim in Kürtlerle İlgili Dörtlüğü
Yer Üstü Kaynaklarımız: Üstün Zekalı Çocuklar
Cep Telefonunun Zararlarından Korunmanın 10 Önemli Yolu
DİKKAT !! ÇOK ÖNEMLİ CEP TELEFON ları BEYİN TÜMÖRÜ SEBEBİ
Etiketler:
Ocak 23rd, 2009
admin